Baliiga (Never Never) Precinct Plan – NPWS Dorrigo National Park

Client: NSW NPWS Coffs Coast Area, November 2022

The Never Never picnic area and picnic shelter have historical significance, reflecting important periods and events in the Dorrigo National Park history. Both the picnic area and picnic shelter also have aesthetic and social significance, being highly valued by NPWS and the local community. The precinct plan aims to upgrade and improve the visitor experience so that it can adapt to increased visitation in a sustainable manner. The Baliiga Precinct Plan incorporates existing infrastructure and heritage requirements, and provides design solutions for current and future usage, including upgrades to the picnic shelter and surrounds, a new toilet block, a new camping area with walk in tent sites and vehicle camping sites. The plan also incorporates a new overnight camping facility for the proposed Dorrigo Escarpment Great Walk.